vineri, 5 decembrie 2014

Condimentele ajuta la slabit


Cu totii stim ca mirodeniile si condimentele sunt frecvent utilizate si in diverse tratamente naturiste, cu toate ca principala lor utilitate este in imbunatatirea gusturilor diverselor preparate din bucatarie. Acestea reprezinta modalitatea ideala de a conferi  o aroma si un gust minunat mancarurilor  pe care doriti sa le preparati. Iata care sunt cateva dintre beneficiile celor mai cunoscute condimente, de care  dieta dumneavoastra ar trebui sa se bucure in fiecare zi. 

Consumati-le cu fiecare ocazie si veti costata ca  o sa aveti o silueta de invidiat.
Piperul negru este un condiment cunoscut si folosit de toata lumea. Acesta nu are voie sa lipseasca din preparatele dumneavoastra si trebuie sa existe in orice bucatarie. Piperul negru  este un foarte bun accelerator al metabolismului si poate fi consumat zilnic deoarece  el nu afecteaza absolut deloc mucoasele digestive. 

Piperina, nutrientul de baza al piperului  este un compus foarte benefic pentru procesul de digestie, ajuta la slabire si poate preveni cu succes diverse forme  de cancer, cat si unele afectiuni ale aparatului respirator.
Rozmarinul  este foarte renumit, datorita rolului sau de a neutraliza o serie de compusi toxici continuti de produsele de origine animala, atunci cand  acestea sunt preparate la temperaturi ridicate. 

De asemenea, rozmarinul este cunoscut pentru efectele sale benefice in lupta impotriva cancerului, motiv pentru care este foarte utilizat in medicina naturista. Pe langa preventia cancerului, el mai ajuta si la imbunatatirea memoriei,  este un bun protector al ficatului si contribuie in mod evident la ameliorarea durerilor cauzate de anumite boli cronice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu