luni, 29 decembrie 2014

Tratamente de infrumusetare pentru buze sexy

Din dorinta de a avea buze cat mai senzuale sau de a scapa de ridurile de la colturile buzelor, femeile  apeleaza frecvent la cabinetele de chirurgie estetica. Cu siguranta aceste cabinete, pun la dispozitia pacientilor foarte multe tipuri de interventii chirurgicale si nechirurgicale, menite sa satisfaca asteptarile femeilor, si nu numai.


Foarte  multe femei care apeleaza la astfel de servicii, vor un retus  al buzelor, cu scopul de a reintinerii gura si de a scapa de liniile de varsta din jurul acesteia.

Cele mai utilizate preparate pentru a reda aspectul tanar al buzelor sunt preparatele injectabile.  Acestea sunt de doua tipuri si au rolul de creste volumul buzelor, astefel incat ridurile din jurul lor sa dispara. O buna perioada de timp, pentru refacerea buzelor au fost folosite injectiile cu silicon, dar in momentul de fata acest tip de interventie este interzis in multe dintre tarile Europei.

O alta modalitate folosita pentru infrumusetarea buzelor este reprezentata de lipostructura. Prin aceasta metoda, se preleveaza o parte de tesut gras care apoi este injectat in buze, totul sub anestezie generala. De obicei, tesutul gras este recoltat din stratul de pe abdomen sau de pe coapse.

Aceasta tehnica, este una clasica, cu rezultate variabile. Buzele pot fi neuniforme datorita repartitiei inegale a materialului injectat si umflatura poate dura pana la doua saptamani. Daca apar si vanatai, aceste isi vor face simtita prezenta intre 10 si 20 de zile de la interventie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu