duminică, 21 iunie 2015

Filtre

Costul pe care il presupune inlocuirea filtrelor unui aparat este de obicei destul de scazut, cu exceptia deigur a celor de specialitate si a filtrelor HEPA, care tind sa varieze in pret in functie de marime si design. Cumpararea unui aparat care are filtre lavabile te poate salva in timp de la costurile de intretinere, facand foarte convenabila intretinerea aparatului respectiv.

Recomandarile de schimbare a filtrelor se bazeaza pe o utilizare medie acasa si ar trebui sa fie ajustate in consecinta. In cazul in care casa ta adaposteste animale de companie, persoane care sufera de alergii, ferestrele sunt deschise de multe ori sau pur si simplu pare a fi un magnet pentru praf si murdarie, filtrele trebuie schimbate sau spalate mai des decat este recomandat. Nu stii sigur cand a venit timpul? In cazul in care aparatul de ventilatie nu are un indicator de schimbare a filtrului, va trebui sa verificati starea lor de mai multe ori pentru a stabili un program de inlocuire si o rutina.

Filtrele incarcate sau prezenta unor smocuri de murdarie semnaleaza clar necesitatea unei schimbari sau a unei curatari. Verificati manualul produsului pentru a va reaminti modul de schimbare a filtrelor si notati orice sfaturi speciale de ingrijire, cum ar fi de hidratarea fitilului atunci cand filtrul este inlocuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu