duminică, 28 iunie 2015

Servicii fiduciare

Aceste servicii sunt extrem de variate si trebuie adaptate in functie de fiecare client. Nu sunt ca serviciile oferite de o banca, standard pentru toata lumea, aici se analizeaza dorintele si potentialul clientului si se modifica astfel incat acesta sa fie multumit si sa capete incredere in acordul pe care il incheie. Dar, in mare masura, aceste servicii sunt de asigurarea protectiei si gestionarii de bunuri pe baza unor acorduri de fiducie.
Personalul care lucreaza in cadrul unei companii care ofera fiduciary services (servicii fiduciare) trebuie sa fie format doar din profesionisti in domeniile financiar, juridic (executori judecatoresti si notari) si de traducere, astfel incat sa existe tot suportul uman pentru orice situatie pe care o presupune siguranta si investirea bunurilor clientului.
Dupa cum am mentionat si ma sus, aceste fiduciary services se realizeaza pe baza unei fiducii. Daca va intrebati ce este si in ce consta aceasta, ei bine ea este o operatiune juridica, menita sa realizeze conservarea sau protejarea unui patrimoniu (proprietarul va avea in continuare control asupra proprietatii), a familiei si a bunurilor, fara sa existe o influenta majora de pe urma miscarilor din mediul politic, social sau cel economic si mai ales care sa nu fie afectate de evolutia sau involutia personala. Un element de notat in ceea ce priveste fiduciary services este ca acestea se angajeaza sa pastreze confidentialitatea, inclusiv dupa incheierea conventiei pe care o incheie cu dumneavostra.

Prin urmare, dupa ce ati vazut ce presupun fiduciary  services, va recomand sa gasiti un fiduar in care sa aveti incredere si cu care sa puteti avea o colaborare cat mai indelungata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu